/typo3conf/ext/vtm_basic/assets/gfx/logo_cep-fb.png

HOLD DIG I FORM MED RECOVERY-PRODUKTERNE FRA  CEP

Mange rejser og hård træning: Det ene udelukker ikke det andet. Efter en anstrengende træning eller en udmarvende sportskonkurrence er hurtig regeneration vigtig. For forsat at være i form efter mange flyrejser eller pendling med bilen, er CEP Recovery Socks den perfekte ledsager. Også når man sidder længe i flyet, står i kø ved check-in-skranken, eller sider i ventesalen ved gaten sørger strømperne for, at dine tunge ben hurtigt er fin form igen og kan yde deres bedste. Vores kompressionsstrømper med den gennemprøvede medi kompression gør det muligt, at muskler også under rejsen, forsynes effektivt med ilt og mineralstoffer. Således kan du være sikker på, at benene regenererer, og allerede ved ankomsten til rejsemålet er du klar til den næste udfordring.
CEP – Din energi-oplader undervejs

energy recharge

ULTRAFAST ENERGY RECHARGE:
EN ENERGIBAR -LIGE TIL AT TAGE PÅ

Op til 30 procent mere effektiv og hurtig regeneration. Med de regenererende kompressionssokker fra CEP oplader du energi til næste udfordring, også når du rejser.

no pain - more gain

NO PAIN, MORE GAME:
TOPFIT TIL NÆSTE UDFORDRING

Giv dine smertende ben det, som de har brug for, og koncentrer dig om den næste kamp. CEP Socks for Recovery: sådan regenererer vindere.

light legs

LIGHT LEGS:
OVERALT

Regeneration, når og hvor du vil. Sokkerne fra CEP sørger for behageligt lette ben, når du er undervejs, og du er hurtig i form igen.

EFTER TRÆNINGEN ER FØR TRÆNINGEN

At sidde på trange pladser og ikke kunne bevæge sig, er ikke de ideelle betingelser for hurtig regeneration efter sportsaktiviteter. CEP Socks for Recovery mobiliserer kroppens egen evne til regeneration. medi kompression, som forsyner udmarvede muskler med ilt, er en genistreg; for kun et effektivt blodomløb forsyner kroppen med bioaktive mineralstoffer. Socks for Recovery får du i vores gennemprøvede funktionelle materiale. Et alternativ er Merino Socks for Recovery med en andel Merinould. Sådan bliver anstrengende rejser til en vitalkur for benene takket været innovativ kompression og optimal pasform.
Overbevis dig selv om CEP-kompressionsstrømperne - Made in Germany!

DIN CEP REJSELEDSAGER

Merino Socks for Recovery
Merino Socks for Recovery

For all athletes for recovery, daily use and travel

Socks for Recovery
Socks for Recovery

Til alle atleter til daglig brug eller rejse

FORDELENE VED CEP RECOVERY PRODUKTERNE PÅ REJSER