/typo3conf/ext/vtm_basic/assets/gfx/logo_cep-fb.png

LØB ER MERE END BARE SPORT – DET ER EN LIVSINDSTILLING

Løb er til en vis grad moderen til alle sportsgrene. Der er ikke nogen sportsgren, der kræver så meget selvdisciplin som jævnlige løbeture. Det er kun dig, der bestemmer, hvor, hvor længe og hvor ofte, du løber. Den store fordel er: Du behøver hverken en sportshal, et hold eller dyre ”træningsenheder”. Derimod behøver du et udstyr, som understøtter dig optimalt, så du når dine personlige mål. Udstyret skal beskytte dig fra top til tå mod fugtighed og kulde, aflede sveden sikkert fra kroppen og understøtte dit bevægelsesmønster og balance optimalt. CEP sportstøj er optimeret og kan leve op til disse krav.

LØB BARE, DU BESTEMMER TID OG STED – BARE DU LØBER!

Ud over det klassiske ”terrænløb” ”eller jogging” er løb for længst gået hen og blevet en modetrend, som breder sig overalt i samfundet og livsmiljøer. Løbere ses faktisk overalt, hvor der er fast underlag under fødderne. En helt ny tendens er for tiden trail-løb samt løbetræning i byen og træningsenheder i næsten alle døgnets 24 timer.

After Work Run

Natugler, som træner jævnligt i mørke, træner ”After-Work”, og for det meste i byområderne. Det kræver største opmærksomhed at løbe i mørke, da du ikke kan se ujævnhederne på strækningen. Her er det en fordel at have løbetøj på, som sidder perfekt på kroppen, og som ikke skal snøres efter eller tilpasses efterfølgende. Desuden skal man også kunne se dig, når du løber om natten – og det får du med CEP Running Equipment til mænd og kvinder.

Nighttech Compression Socks
Nighttech Compression Socks

Full power even in the dark

Nighttech  Calf Sleeves
Nighttech Calf Sleeves

Visible through the night

TIL LØBERE, SOM HELLER IKKE ER TIL AT STOPPE I MØRKET

Nighttech Socks

TOPPEN

Ved trail løb er belastningen særlig høj, fordi trail-løberen som regel skal forcere mange meter i højden. Dertil kommer stenet, smattet og glat underlag på en trail. Det kræver godt fodfæste og lynhurtige reaktioner samt skiftende trinlængde. CEP løbetøj øger din sikkerhed og giver mere præcision for hvert trin i krævende terræn og på alle trails.

Forearm Sleeves
Forearm Sleeves
Wingtech Shirt
Wingtech Shirt

En helt ny T-shirt fra CEP der giver dig bedre holdning, mere effektiv træning og forbedret ydeevne....

Run Ultralight Socks
Run Ultralight Socks

Ambitiøse atleter der ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller kompression

Run Tights 2.0
Run Tights 2.0

Løbere, fitness og udholdenhedsatlter

Run Ultralight Socks

GØR BYEN TIL DIN ARENA

Street Running er en særlig udfordring på grund af det skiftende løbeunderlag i byerne. Trapper og gelændere skal forceres, eller det gælder om at holde kursen på brostenene. I byen er der alle former for forhindringer, som spontant dukker op og forstyrrer rytmen. Stol på dit udstyr, som svinger med, giver stabilitet og beskytter dig mod afkøling og giver mere kraft.

 

MED CEP RUNNING SOCKS HAR DU ALTID GODT FODFÆSTE OGSÅ VED HURTIGE BEVÆGELSER, OG DYNAMIKKEN FASTHOLDES.


I’ve been an avid runner since I was 13 years old, Copenhagen offers the perfect atmosphere to unwind after a busy day with its great combination of urban running, nature and a unique cultural feeling. Running is time for me to clear my mind.

Jannich, Store Manager “Kaiser Sport & Ortopædi”, Copenhagen

Performance Shorts
Performance Shorts
Ultralight Short Socks
Ultralight Short Socks

CEP ultralight korte strømper til alle atleter

Run Socks 2.0
Run Socks 2.0

Løbere, triathleter, udholdenheds athleter

Ultralight Shirt Longsleeve
Ultralight Shirt Longsleeve

Alle udholdenheds og teamsport atleter

MED CEP MERE ENERGI, UDHOLDENHED OG PRÆSTATION and enhanced performance UNDER LØB

Run Socks 2.0