/typo3conf/ext/vtm_basic/assets/gfx/logo_cep-fb.png

CEP Handelsbetingelser – CEP Sport Nordic ApS

1) Omfang
medi GmbH & Co. KG producerer medicinske sundhedsrelaterede produkter. Lovene fra forbundsrepublikken Tyskland er gældende i forbindelse med produktansvaret. I forbindelse med handel er CEP Sport Nordic ApS ansvarlig og handel og eventuelle tvister afgøres af Sø- og Handelsretten i København. side gælder Sø- og Handelsrettens love om2) Konklusion
Præsentationen af produkterne i CEPs webshop er en ikke bindende produktinformation. Accept om afgivet ordre er ikke foretaget før ordrebekræftelsen er afsendt.

3) Levering
Leveringen af produkter foretages af den valgte transportør. CEP Sport Nordic ApS er berettiget til at lave delleveringer i enkeltstående tilfælde. Varerne er forsikret under transporten efter transporørens gældende regler.

4) Betalingsmetoder
Fakturabeløbet betales via kreditkort, mobilpay eller anden straksoverførsel.
Forsendelse er gratis ved køb for DKK 500,- eller mere.
Gældende takster for forsendelse kan findes via linket: Forsendelse og gebyrer.

5) Betinget salg
De leverede varer ejes af CEP Sport Nordic Aps indtil betalingen er gennemført, incl pålagte fragtomkostninger. 6) Returneringer
Varer der kan sendes med pakkepost returneres for vores risiko. Du skal betale for returneringen såfremt de leverede varer stemmer overens med det er der bestilt.

7) Privatliv
CEP Sport Nordic ApS gemmer navn, adresse og emailadresse for kunder til interne formål, og, hvis du ønsker det, til brug for udsendelse af vores nyhedsmail. Oplysningerne deles ikke med 3. part
Alle kunder har ret til at få informationer om deres gemte data såvel som til at få slettet dem for stedse. Hvis det ikke er muligt at slette som følge af myndighedskrav, f.eks. til brug for revision, kan data blokeres i stedet for at blive slettet.

8) Links
CEP Sport Nordic ApS er ikke ansvarlig eller hæfter for indholdet på andre linkede websider. Dette angår også produktfotos og beskrivelser på denne webside i de tilfælde hvor disse er leveret af producenter eller 3. part.

9) Lovvalg og værneting
Dansk lovgivning er gældende for aftaler indgået inden for rammerne af disse handelsbetingelser.

10) Sted for opfyldelse
Brøndby er stedet for opfyldelse af alle kontraktuelle forpligtelser.

11) Afsluttende bestemmelser
Suppleringer, tilføjelser og / eller ændringer af denne aftale er ikke gyldige, medmindre de er blevet fastlagt skriftligt. Det samme gælder for indgåelsen af enhver annullering af samhandel.
Hvis en af bestemmelserne i denne aftale er, eller bliver ineffektive eller uhensigtsmæssige, kan dette ikke påvirke gyldigheden af den resterende del af leveringsaftalen. I så fald de kontraherende parter er enige om at erstatte den ineffektive eller uhensigtsmæssige bestemmelse med en effektiv eller praktisk bestemmelse, der svarer så nøje som muligt til de kontraktlige parternes økonomiske interesser.

12) Sproget i dette er Dansk.
Brøndby, 28. Februar, 2015